Skip to main content

Segueix la sequera

Estem vivint l’episodi de sequera més greu des de l’any 1916, el primer des del qual es tenen registres.
Per tornar a una situació de normalitat caldria una precipitació equivalent a la pluja que cau de mitjana a Barcelona al llarg de tot un any. Però, segons el Servei Meteorològic de Catalunya no es preveu. El pantà de Foix, de reduïdes dimensions, mostra (com es pot veure en el vídeo d'EixDiari) els estralls que la manca de pluges està causant.

Estassada d'hivern

Estassada d'hivern

Els amics del manteniment del Parc han procedit, aquests dies, a fer una desbrossada tant davant del nou hide com al canyís a l'altra banda del riu.

Observatori renovat

Observatori renovat

Recentment els responsables del Parc del Foix han procedit a la retirada de l'observatori que hi havia al començament de la carretera de Clariana (BV-2116) i la seva substitució per un de nou de trinca. 

Estrenem reforma

Estrenem reforma

Aquest mes de novembre ens ha sorprès amb la realització de la reforma que havíem demanat als responsables del Parc. Es tractava d'adaptar la part baixa de l'aguait, que estava buida i només comptava amb les bigues que aguanten l'aguait, per tal de fer-hi un petit aguait amb vidre espia més preparat per als fotògrafs.